Lokale SEO – Word beter vindbaar in jouw regio

Ja, ik wil beter vindbaar worden!
NicetoLeadYoulokale seo map Nice to Lead You

Beter vindbaar door Lokale SEO

Zeker ten tijde van Covid-19 is het onwijs belangrijk om goed vindbaar te zijn op het internet. Dat geldt zeker voor lokale zoekopdrachten! Wist je dat lokale SEO (zoekmachineoptimalisatie) jou kan helpen beter vindbaar te worden? Nice to Lead You helpt jou aan de lokale zichtbaarheid die jouw bedrijf verdient.

Wat is lokale SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, en wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. SEO omhelst de technieken die ervoor zorgen dat jouw website hoger in Google komt. Jouw website wordt dankzij SEO dus beter vindbaar voor potentiële klanten.

Een specifiek onderdeel van SEO is lokale SEO. Lokale SEO draait erom jouw bedrijf online zichtbaar te krijgen in jouw lokale omgeving bij mensen die jouw producten of diensten willen afnemen.

Lokale SEO helpt fysieke en digitale bedrijven om zichzelf online te verkopen door hun aanwezigheid op het web beter zichtbaarder te maken voor lokale klanten en prospects binnen een bepaald geografisch gebied.

NicetoLeadYou022 web search engine Nice to Lead You

Lokale SEO wordt steeds belangrijker!

Het algoritme van zoekmachines als Google wordt steeds slimmer en houden sterk rekening met de locatie van een zoekopdracht. Voor het MKB is dit een positieve ontwikkeling. Google geeft de voorkeur aan echte, respecteerde organisaties boven ‘de grote jongens’ die zich buiten jouw regio bevinden.

SEO voor lokale bedrijven

Dit is geweldige ontwikkeling voor lokale ondernemers die minder (marketing)budget hebben in vergelijking met grotere partijen. Lokale ondernemers krijgen namelijk een sterk voordeel. Relevantie, geogra