Jouw lokale SEO specialist

Versterk je lokale zichtbaarheid in de zoekmachines

In de digitale wereld van 2023 is een sterke online aanwezigheid essentieel, zeker als je lokaal wilt opvallen. Nice to Lead You, jouw lokale SEO specialist, is er om je bij te staan in deze uitdaging.

Wat is lokale SEO en waarom is het belangrijk?

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, helpt jouw website hoger in de zoekresultaten van Google te scoren. Dit resulteert in betere zichtbaarheid en meer vindbaarheid voor jouw potentiële klanten.

Maar wat als je je vooral op een lokaal publiek richt? Hier komt lokale SEO om de hoek kijken. Lokale SEO optimaliseert je online aanwezigheid specifiek om beter gevonden te worden in de lokale zoekresultaten van zoekmachines. Het draait erom jouw bedrijf online zichtbaar te krijgen in jouw lokale omgeving bij mensen die jouw producten of diensten willen afnemen.

Lokale SEO helpt fysieke en digitale bedrijven om zichzelf online te verkopen door hun aanwezigheid op het web beter zichtbaarder te maken voor lokale klanten en prospects binnen een bepaald geografisch gebied.

Nicetoleadyou 6003821 Nice to Lead You

Nice to Lead You: jouw lokale SEO specialist

Goede SEO-content is essentieel voor goede vindbaarheid. Dat geldt ook voor lokale zoekopdrachten! Bij Nice to Lead You werken we nauw met je samen om je online aanwezigheid en lokale vindbaarheid te versterken. Nice to Lead You helpt jou aan de lokale zichtbaarheid die jouw bedrijf verdient.

Nice to Lead You wat wij doen Nice to Lead You

Onze diensten

Als jouw lokale SEO marketing bureau bieden we een breed scala aan diensten aan. Dit gaat verder dan de basis SEO-principes. We houden rekening met lokale factoren door onder andere het:

  • Optimaliseren van je Google My Business-profiel
  • Analyseren van resultaten in Google Search Console
  • Uitvoeren van lokaal zoekwoordonderzoek
  • Creëren van locatie-specifieke content.

We bouwen aan je autoriteitspositie, niet alleen richting de zoekmachines, maar ook voor jouw (potentiële) klanten.

Onze werkwijze als jouw lokale SEO marketing bureau

We starten elk traject met een duidelijke analyse van je huidige situatie en doelen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte lokale SEO-strategie. We vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent en begrijpt waar we mee bezig zijn. We streven naar transparantie, helderheid, en natuurlijk, resultaat.

Lokale SEO wordt steeds belangrijker!

Het algoritme van zoekmachines als Google wordt steeds slimmer en houden sterk rekening met de locatie van een zoekopdracht. Voor het MKB is dit een positieve ontwikkeling. Google geeft de voorkeur aan echte, respecteerde organisaties boven ‘de grote jongens’ die zich buiten jouw regio bevinden.

SEO voor lokale bedrijven

Dit is geweldige ontwikkeling voor lokale ondernemers die minder (marketing)budget hebben in vergelijking met grotere partijen. Lokale ondernemers krijgen namelijk een sterk voordeel. Relevantie, geografische ligging en prominentie worden steeds belangrijker.

De cijfers liegen niet

0%
van alle Google zoekopdrachten zijn gerelateerd aan lokale informatie (Bron).
0%
van alle mobiele zoekopdrachten op lokale bedrijven, resulteren binnen 24 uur in een telefoontje of bezoek aan de locatie (Bron).