SEO Breda – SEO uitbesteden en hoger in Google komen?

Niels Dirkse op een laptop aan het werk aan een websiteanalyse

Heb jij zojuist ‘SEO Breda’ op Google ingetikt en kom jij op deze pagina terecht? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een SEO bedrijf in Breda. Wil jij stapsgewijs steeds hoger in Google komen en bezoekers binnenhalen? Zoek niet verder. Het Bredase Nice to Lead You verbetert de vindbaarheid van jouw website.

Hoger in Google = Meer verkeer op jouw website

Op basis van website KPI’s in Google Analytics meten we gegevens die relevant zijn. Dit doen we voor mijn klanten, maar ook op de Nice to Lead You website. Zo weten we dat deze pagina – genaamd SEO Breda – voor 85% bestaat uit websitebezoekers uit Google bestaat. Dit is wat je noemt een SEO landingspagina. We zetten deze pagina in om jou ervan te overtuigen dat Nice to Lead You jouw SEO marketing partner is.

SEO toepassen op jouw website

De SEO-techniek van het schrijven van landingspagina’s kunnen wij ook op jouw website toepassen. Het fijne aan SEO is dat je rekening houden met de zoekintentie die iemand heeft. Door rekening te houden met die zoekintentie, bereik je jouw doelgroep op het juiste moment. Hierdoor kan je leads genereren via SEO.

Waarom tik jij SEO Breda in?

Als jij ‘SEO Breda’ intoetst op Google, dan kan dat verschillende dingen betekenen. Misschien heb je een lokaal bedrijf en zie je dat jouw concurrenten beter gevonden worden op internet.

Een andere mogelijkheid is dat je een concurrent bent van Nice to Lead You en je op zoek bent naar de reden dat deze pagina hoger in Google staat. ;-)

In het eerste geval kan het lonen een lokale marketing partner als Nice to Lead You in te schakelen. Wij hebben namelijk al talloze webpagina’s in Google beter vindbaar gemaakt.

We begrijpen dat je niet lukraak zo maar jouw SEO gaat uitbesteden. Daarom biedt deze pagina je meer informatie over de voordelen en de technieken van zoekmachineoptimalisatie.

Waarom zou je investeren in SEO?

Waarom zou je geld investeren in de vindbaarheid van je website? Die vraag kunnen we beantwoorden met een tegenvraag. Wie zoekt er tegenwoordig nou niet in zoekmachines naar informatie? Als jouw website niet vindbaar is in Google, dan loop je veel websitebezoekers mis! Het tegenovergestelde is ook waar. Als je goed vindbaar bent op de juiste zoekwoorden, dan krijg je juist meer bezoekers op jouw website.

Jouw concurrenten willen natuurlijk ook goed zichtbaar zijn in Google. Zo ook de concurrenten van Nice to Lead You, die ook graag zichtbaar zijn op SEO Breda. Misschien staan jouw concurrenten op belangrijke zoektermen boven jouw website. Juist dán loont het om te investeren in SEO.Zie het als een formule 1 race waar je de poll position binnenhaalt.

SEO-resultatenmonitoring
SEA ads geen SEO

SEO of andere (online) marketing?

Wat hebben advertenties in print media, social media en Google (Search Engine Advertising) met elkaar gemeen? Het bereik (en dus verkeer) stopt direct na het eindigen van de advertentieperiode. Simpel gezegd: stop je met betalen, dan stoppen de resultaten. Als je dit vergelijkt met SEO dan is er één belangrijk verschil. Investeren in SEO zorgt namelijk voor een constante, continue vindbaarheid van jouw website.

En dat betaalt zich uit!

Ik ben overtuigd en wil meer informatie!

SEO Breda – wanneer is SEO niets voor jou?

SEO is geen korte route naar succes. Je kunt SEO zien als het wateren van een plant. Geef je de plant water (en aandacht), dan zal deze na verloop van tijd tot bloei komen en dan kan je de vruchten ervan plukken. Ben je op zoek naar een manier om direct de vruchten te plukken, dan zijn advertenties mogelijk iets voor jou. Je spendeert dan tijdelijk veel geld aan clicks. Weet wel, dat zodra je stopt met adverteren jouw website niet meer zichtbaar is.

“Garandeer jij een nummer 1 positie op mijn zoekwoord?”

” Nee, geen enkel bedrijf kan beloftes voor een nummer 1 positie waarmaken. Je bent bij SEO namelijk altijd afhankelijk van één hele belangrijke variabele. De zoekmachine zelf. Niemand kan dit soort SEO-beloftes waarmaken.

Als je SEO wilt uitbesteden zorg dan dat je gebruikmaakt van een legitiem en vertrouwd bedrijf. Bij sommige partijen loop je het risico dat gebruikgemaakt wordt van illegale ‘black-hat’-technieken. Deze gemanipuleerde trucjes brengen onomkeerbare schade toe aan de positie van jouw website in zoekmachines!”

Niels Dirkse

Animatie Niels Dirkse

SEO Breda – voor lokale ondernemers

Hoe ingewikkeld de materie van SEO soms ook kan zijn, Google heeft het goed voor met lokale ondernemingen. Lokale SEO wordt, mede dankzij Google Mijn Bedrijf steeds belangrijker voor lokale ondernemers. Steeds vaker zie je lokale zoekresultaten de voorrang krijgen boven landelijke resultaten. Nice to Lead You kan jou helpen om hoger in Google te komen. Hiervoor hebben wij verschillende SEO abonnementen.

Ik wil ook meer bezoekers uit mijn regio!
SEO BREDA
SEO BREDA

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Bij Nice to Lead You zijn wij elke dag bezig om websites hoger in Google te krijgen. Wij zijn zelf gevestigd in Breda, maar helpen je natuurlijk graag ook buiten deze regio! Wij hebben voor verschillende klanten prachtige resultaten neergezet die hun SEO uitbesteden aan ons. En mét resultaat!

Wist je dat de algoritmes van Google zo’n 500 a 600 keer per jaar veranderen? Stilstand is achteruitgang, ook op het vlak van SEO. De wereld van zoekmachineoptimalisatie is dus constant in ontwikkeling.

SEO Breda – Hoe werkt het uitbesteden van SEO?

Je wilt natuurlijk hoger in Google komen. Maar voordat we van start gaan is het belangrijk dat we weten waar je staat. We willen immers een goed referentiekader zodat we weten wat de huidige positie is van jouw website in zoekmachines. Het verschilt namelijk of je een kleine website hebt met maar 5 dienstenpagina’s, of dat je een webshop hebt met 500 productpagina’s.

SEO Scan Breda

De SEO-scan is een eerste en belangrijke SEO-analyse van jouw website. In dit rapport komen alle facetten aan bod die het startpunt geven voor een succesvol traject om hoger in Google te komen.

Het SEO-rapport heeft als doel de verbeterpunten en quick-wins van jouw website inzichtelijk te maken. De punten die daarbij naar boven komen, geven een plan van aanpak weer om jouw website hoger in Google te krijgen.

SEO-scan – Werkwijze en onderdelen

In de SEO-scan van Nice to Lead You beoordelen we jouw website op drie factoren.

Content (1)

Om gevonden te worden via zoekmachines, staat goede content staat centraal. Variërend van product of dienstpagina’s tot blogpagina’s, je wilt dat alle content is geoptimaliseerd voor zoekmachines (Google) en jouw websitebezoeker. Dit houdt in dat je de juiste zoekwoorden kiest, zoekwoordenfocus houdt, content uniform op de webpagina’s plaatst met tactisch geplaatste Call-To-Actions (CTA’s).

Indexatie (2)

Om bezoekers naar je website te trekken zijn zoekmachines essentieel. Het is daarom essentieel dat je website goed wordt gecrawld door Google. Om dit mogelijk te maken moeten er verschillende elementen op jouw website in orde te zijn.

Technologie (3)

Een website valt of staat bij een goede techniek die erachter zit. Een website die technisch slecht in elkaar zit, zal bijvoorbeeld erg traag zijn of een rommelige code hebben. Dit kent zijn weerslag op de snelheid van de website en de ervaring van je websitebezoekers.

Het eindresultaat: een SEO-scan

De SEO-scan wordt geleverd als concreet eindproduct, met daarin de score en bevindingen van de website op het gebied van content, techniek en autoriteit. In het rapport, dat het resultaat is van een SEO-scan, krijg je inzicht in de verbeterpunten van de website via bepaalde scores. Deze scores geven inzicht in de kansen en beperkingen op SEO-gebied. Ook tref je praktische voorbeelden van aangetroffen situaties die de online vindbaarheid in de weg staan. Het geeft de mogelijkheid om snel verbeteringen door te voeren.

Tijdelijk gratis SEO-audit (t.w.v. € 250,-)
seo scan Breda

SEO Breda – Nice to Lead You

Het uitbesteden van SEO kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf. Zeker als je nog niet eerder hebt samengewerkt met een marketing partner. Vraag daarom jouw gratis SEO-scan aan. Deze scan is tijdelijk gratis en geeft je direct een beeld tot waartoe wij in staat zijn. Je zult namelijk echt concrete verbeterpunten tegenkomen. Ook als je besluit om zelf je SEO te doen, dan heeft het rapport alsnog baat.

Neem contact op

Meer weten? Wil je meer informatie over wat SEO voor jouw website zou kunnen betekenen? Wil jij meer bezoekers, meer leads en meer omzet? Laat je gegevens achter of bel Niels op +31613512770 voor meer informatie.

    Niels Dirkse aan tafel