We willen je niets verkopen. We zijn er om je te helpen.

Online groeien in de zoekmachines (SEO)

Dat is wat we geloven bij Nice to Lead You. Wij geloven niet in verkooppraatjes. We geloven wel in het realiseren van online groei. En de beste manier om dat te doen? Door je potentiële klant te helpen via ijzersterke, SEO-geoptimaliseerde content op jouw website. Op die manier bouw je vertrouwen op zodat ze je product of dienst willen afnemen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger in Google

Wil jij dat jouw website als eerste verschijnt in de resultaten van zoekmachines van jouw potentiële klant? Wij kunnen je helpen om dat te laten gebeuren. Als SEO-bureau zijn wij experts in het maken van ijzersterke content die helpt je website hoger te laten scoren en meer bezoekers naar je website te trekken.

Online groeien in Google

Het creëren van sterke content is de perfecte manier om online te groeien. Zeker als deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO-content). Zoekmachineoptimalisatie is één van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep te bereiken en met hen in contact te komen. En het is dé manier om te laten zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied – iemand die ze kunnen vertrouwen.

Het stelt je in staat nieuwe hoogten te bereiken en als bedrijf te groeien. Dus waar wacht je nog op? Je bereikt meer mensen dan ooit tevoren, en je wordt gezien als dé bron bij uitstek voor informatie in je sector.

Nice to Lead You autoriteit Nice to Lead You

Onze diensten

Wij zorgen dat jij online groeit

Je groeit niet van de ene op de andere dag in de zoekmachines. Dit komt te voet en gaat te paard. Het is daarom belangrijk een sterke fundering te leggen. Binnen onze werkwijze maken de volgende SEO-diensten dit mogelijk.

Onze diensten

SEO Strategie

Samen kijken we eerst naar wat jij nodig hebt om te kunnen excelleren in de zoekmachines. Wat is je doel? Wat heb je te vertellen? En niet onbelangrijk: wat is het budget dat je te spenderen hebt? De sleutel tot SEO-succes is om groot te denken.

Zoekwoordenonderzoek

De kern van zoekmachineoptimalisatie is dat je informatie beschikbaar stelt op het internet. Een essentieel onderdeel hierin is zoekwoordenonderzoek. Vragen die hierbij naar voren komen is: wie is jouw ideale klant? Hoe gaat hij/zij in de zoekmachines op zoek naar informatie?

Concurrentieanalyse

Helaas, je bent niet alleen op het internet. Marketingbudgetten rijzen de pan uit en je concurrenten zijn actiever dan nooit tevoren. Als toekomstige SEO-autoriteit is je eigen strategie natuurlijk leidend, en een SEO concurrentieanalyse helpt ons om extra inzichten op te doen. Wat zijn pagina’s waar jouw concurrenten goed op presteren? En wat zijn zoekwoorden die ook voor jouw website interessant zijn?

Technische SEO scan

De technische kant van jouw website is ook van groot belang voor de ranking van jouw website in zoekmachines. Want hoe zit het met de website structuur? Kunnen bezoekers en zoekmachines makkelijk navigeren door je website? En hoe is de snelheid van jouw website? En is de HTML code in orde? Onder andere deze vragen beantwoorden we door analyses te maken met onze SEO tools. Zo achterhalen we eventuele mankementen.

Technische SEO-optimalisatie

SEO-content is onze specialiteit, maar technische SEO-optimalisatie laten wij nooit onbenut. Een technisch goed werkende website is namelijk cruciaal. Google waardeert het als jouw website snel laadt, mobiel vriendelijk is en logisch in elkaar zit. Daarom kijken we naar het technische vlak van jouw website. Zo kijken we of jouw website technisch geen beperkingen heeft op het vlak van online vindbaarheid.

SEO-content ontwikkelen

Het ontwikkelen van SEO-content is de allerbelangrijkste stap om online te groeien. We bedenken, schrijven en publiceren content die jouw ideale bezoeker wil lezen. Jouw online groei is hierbij het uitgangspunt. We schrijven SEO-teksten, maken infographics en gebruiken passend beeldmateriaal om jouw informatie zo goed mogelijk over te brengen. Dit doen we op periodieke basis. Google houdt namelijk van verse, up-to-date content.

SEO-optimalisatie

Jouw website neemt na verloop van tijd in grootte toe. Er is één zekerheid binnen zoekmachineoptimalisatie, en dat is dat er geen zekerheid is. Daarom zijn we altijd aan de knoppen aan het draaien om jouw website te optimaliseren. Concreet betekent dit dat we eerder gepubliceerde content verbeteren, nieuwe teksten toevoegen of juist verwijderen. Alles met het doel om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines te brengen.

SEO rapportages

Bij Nice to Lead You houden we niet van verkooppraatjes, maar laten we het liefst gewoon zien waar we mee bezig zijn. Op die manier houd je ‘feeling’ met wat wij aan het doen zijn en blijf je betrokken bij het gehele proces. Samen leggen we de basis voor online succes in de zoekmachines! SEO-reportages zijn een belangrijke leidraad binnen dit proces. We zorgen voor transparante en begrijpbare cijfers die ons mede helpen te bepalen hoe we nog meer resultaat gaan behalen.

Niels Nice to Lead You Nice to Lead You

Meer klanten aantrekken door hoger in de zoekmachines te komen

Toen ik als online marketeer begon, had ik geen idee hoe zoekmachineoptimalisatie (SEO) werkte. Ik begon meer te leren over SEO, en realiseerde al snel dat content de sleutel is tot online succes.

Als je hoger wilt scoren in de zoekmachines en meer klanten wilt aantrekken, moet je geweldige content op je website hebben. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij helpen je met SEO-content van hoge kwaliteit te creëren die voor zowel de potentiële klanten als de zoekmachines interessant en relevant is.

Niels Dirkse

Eigenaar – Nice to Lead You

Wie zijn wij?

Over Nice to Lead You

Nice to Lead You is jouw SEO bureau uit Breda. Wij zijn gespecialiseerd in ijzersterke SEO-content waarmee wij websites laten domineren in de zoekmachines. Ben je benieuwd wie wij zijn en waar wij voor staan?

Selectie van onze opdrachtgevers

Klaar om te domineren in de zoekmachines?

Wij zorgen voor jouw online groei in Google en voor klanten

Wij realiseren jouw online groei in Google door middel van ijzersterke content. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!