Online marketing scan

Krijg zicht in je online kansen.

De mogelijkheden van online marketing zijn haast oneindig. Het is daardoor eenvoudig je te verliezen in details. Bij Nice to Lead You krijgen we jouw online kansen scherp in een online marketing scan.

Bij de online marketing scan kijken we naar de aanwezigheid (of afwezigheid) van jouw bedrijf in het digitale landschap. Ben je vindbaar op de juiste zoekwoorden? Hoe duidelijk is jouw website voor bezoekers? Hoe overtuigend zijn jouw webpagina’s- en teksten?

Meer weten?
Online marketing strategie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Maakt jouw website beter vindbaar bij toekomstige klanten.

Op het internet gevonden worden door jouw toekomstige klanten? Nice to Lead You tilt je website naar een hoger plan door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Door het toepassen van on-page en off-page SEO wordt je website beter gevonden op het internet. Jouw website komt in beeld bij relevante zoektermen op zoekmachines zoals Bing en Google. Weet je niet wat voor jou relevante zoektermen zijn? Geen probleem, zoekwoordenonderzoek behoort ook tot onze diensten.

Meer weten?

Conversieoptimalisatie (CRO)

Verbeter je website en vergroot de kans dat bezoekers contact opnemen

Stijgende grafieken met websitebezoekers? Leuk en aardig, maar wat houd je er onder aan de streep aan over? Door middel van conversieoptimalisatie maken wij je website steeds een stapje beter en aantrekkelijker.

Dit kan bijvoorbeeld door het (her)schrijven van content of aanpassen van je landingspagina’s. Uiteraard meten we alles goed door in de statistieken.

Meer weten?

Emailmarketing

Bouw een langdurige band op met jouw doelgroep

Als er één medium is waar je je doelgroep altijd kan bereiken, dan is dat email. Iedereen heeft immers een mailadres, vaak ook beschikbaar op de mobiele telefoon. Benut de kansen van emailmarketing en bouw een band op met jouw doelgroep.

Het fijne aan emailmarketing is dat je je boodschap zorgvuldig kunt personaliseren. Er bestaan tal van variabelen die je kunt gebruiken om emailmarketing in te zetten voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Hoe ziet jouw online succes eruit?

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op. We kijken graag met je mee.

Laat iets van je horen