SEO workshops

Ontdek de kracht van SEO met onze workshops

Bij Nice to Lead You bied ik, Niels Dirkse, workshops aan die speciaal zijn ontworpen voor leergierige ondernemers en marketeers. Of je nu je SEO-vaardigheden wilt verbeteren of de nieuwste AI-technologieën zoals ChatGPT wilt benutten, mijn workshops bieden de kennis en tools die je nodig hebt om je online aanwezigheid te versterken. Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van online marketing en SEO, deel ik mijn inzichten en praktische tips om jou te helpen groeien.

Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Waarom kiezen voor onze workshops?

 • Kennis en ervaring
  Met een decennium aan ervaring en tientallen tevreden klanten, weet ik wat werkt in de wereld van SEO. Mijn hands-on benadering zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar direct kunt toepassen wat je leert.

 • Praktisch en gericht op resultaat
  Bij Nice to Lead You draait alles om meetbare resultaten. Geen vage beloftes, maar concrete stappen die je helpen om je doelen te bereiken. Ik geloof in de kracht van data en meetbare resultaten, en dat zie je terug in mijn workshops.

 • Persoonlijke aanpak
  Elke workshop is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de deelnemers. Ik neem de tijd om te begrijpen wat je wilt bereiken, zodat je het maximale uit de sessies haalt. Geen standaardverhaal, maar maatwerk dat aansluit bij jouw situatie.

 • Motiverend en inspirerend
  Mijn workshops zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en inspirerend. Ik geloof dat iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken met de juiste begeleiding en tools. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat mag je verwachten?

Zoekwoordonderzoek en -strategie

Leer hoe je de beste zoekwoorden vindt en een effectieve zoekwoordstrategie ontwikkelt. Ik laat je zien hoe je zoekintenties begrijpt en hoe je deze vertaalt naar praktische acties.

Technische SEO

Begrijp de technische aspecten van SEO en hoe je deze kunt optimaliseren voor betere prestaties. Van laadsnelheid tot mobielvriendelijkheid, we duiken diep in de technische kant van SEO.

Contentoptimalisatie

Achterblijven op het vlak van online marketing is anno 2024 geen optie meer, integendeel. Met mijn ChatGPT-workshops zorg je ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Linkbuilding

Leer de beste strategieën om kwalitatieve backlinks te verkrijgen en je autoriteit te verhogen. We bespreken zowel traditionele als innovatieve linkbuilding technieken die werken.

Analyseren van SEO-prestaties

Krijg inzicht in hoe je SEO-resultaten kunt meten en optimaliseren voor blijvende verbeteringen. We gebruiken tools en technieken om je prestaties te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Voor wie zijn onze SEO-workshops geschikt?

Onze SEO-workshops zijn perfect voor:

 • Ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten en meer klanten willen aantrekken.

 • Marketeers die hun SEO-vaardigheden willen verbeteren en de nieuwste technieken willen leren.

 • Bedrijfseigenaren die hun team willen trainen in effectieve SEO-strategieën.

 • Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Laat mij jou helpen je doelen te bereiken

Ben je klaar om de kracht van SEO te ontketenen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Schrijf je in voor mijn workshops en ontdek hoe SEO jouw processen kan verbeteren en je succes kan vergroten.

Bel of mail ons!