Inhouse trainingen voor teams en bedrijven

Verbeter de teamprestaties op het vlak van online zichtbaarheid met inhouse trainingen

Bij Nice to Lead You bied ik, Niels Dirkse, op maat gemaakte inhouse trainingen aan die jouw team de kennis en vaardigheden geven om de online vindbaarheid te verbeteren. Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO en online marketing, weet ik precies wat er nodig is om jouw team te laten groeien.

Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Waarom kies je voor een maatwerk SEO training?

 • Ervaring en expertise
  Van communicatie naar data, mijn reis in online marketing heeft me geleerd hoe ik bedrijven kan helpen om hun online aanwezigheid te versterken. Met meer dan 10 jaar ervaring en tientallen tevreden klanten weet ik precies welke strategieën werken. Geen theorieën, maar praktische toepassingen die direct resultaat opleveren.

 • Resultaatgerichte aanpak
  Bij Nice to Lead You draait alles om meetbare resultaten. Geen vage beloftes, maar concrete stappen die direct impact hebben op jouw websiteprestaties en de algehele online zichtbaarheid van je bedrijf.

 • Persoonlijke aanpak
  Elke training wordt volledig aangepast aan de behoeften en doelen van jouw bedrijf. Ik neem de tijd om jouw bedrijf te begrijpen, zodat de training perfect aansluit bij wat jullie nodig hebben. Geen standaardverhaal, maar maatwerk.

 • Blijvende ondersteuning
  Na de training blijf ik beschikbaar voor begeleiding en ondersteuning. Of je nu vragen hebt over de implementatie van de strategieën of hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen, ik sta klaar om te helpen. Take it or leave it.

Onze inhouse trainingen

SEO Trainingen

Onze SEO-trainingen zijn ontworpen om jouw team te voorzien van de nieuwste technieken en strategieën op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Onderwerpen die we behandelen

 • Zoekwoordonderzoek en -strategie: Leer hoe je de beste zoekwoorden vindt en een effectieve zoekwoordstrategie ontwikkelt.

 • Technische SEO: Begrijp de technische aspecten van SEO en hoe je deze kunt optimaliseren voor betere prestaties.

 • Contentoptimalisatie: Ontdek hoe je bestaande content kunt optimaliseren en nieuwe, SEO-vriendelijke content kunt creëren.

 • Analyseren van SEO-prestaties: Krijg inzicht in hoe je SEO-resultaten kunt meten en optimaliseren voor blijvende verbeteringen.

Voordelen van onze inhouse SEO-trainingen

 • Praktische Kennis: Direct toepasbare vaardigheden die je team kan implementeren.

 • Maatwerk: Trainingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

 • Interactief en hands-on: Leren door te doen, met veel ruimte voor vragen en praktijkoefeningen.

 • Blijvende ondersteuning: Maandelijkse begeleiding voor blijvende resultaten en doorlopende optimalisatie.

Extra: ChatGPT Trainingen

Als early adopter van AI en ChatGPT bied ik trainingen aan die je leren hoe je deze krachtige tools (en custom GPT’s) kunt gebruiken voor contentcreatie, data-analyse, en meer. Innovatie staat centraal in mijn aanpak, en ik deel graag de nieuwste technieken met jouw team.

Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Laat mij jou helpen je doelen te bereiken

Ben je klaar om je online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om je doelen te bereiken.

Bel of mail ons!