Inhoudsopgave

Mini SEO cursus header volgen?

Geschreven door: Niels Dirkse

Ontdek de gratis mini SEO-cursus van Nice to Lead You

Ben je klaar om je SEO-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij Nice to Lead You bieden we nu een gratis mini SEO-cursus aan die je helpt om je online zichtbaarheid te verbeteren en je website te optimaliseren. Deze cursus, samengesteld door mij, Niels Dirkse, is ontworpen om je een stevige basis in SEO te geven, evenals geavanceerde strategieën die je direct kunt toepassen. Meld je nu aan en ontvang de eerste les direct in je mailbox!

Ontdek de kracht van SEO

SEO is de sleutel tot het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers naar je website. In onze mini-cursus leer ik je de belangrijkste aspecten van SEO, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken.

Elke dag krijg je een nieuwe les in je mailbox, zodat je stap voor stap en op een gestructureerde manier kunt leren.

Vijf essentiële onderwerpen

De cursus is verdeeld in vijf onderwerpen, elk met een praktische opdracht om je te helpen de theorie direct toe te passen:

SEO basics en zoekwoordenonderzoek (1)

Leer de fundamenten van SEO en hoe je effectief zoektermenonderzoek uitvoert.

On-page SEO: tips en voorbeelden (2)

Ontdek hoe je je content optimaliseert voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Technische SEO en de tool: Screaming Frog (3)

Duik in de technische aspecten van je website en verbeter deze voor betere prestaties.

SEO-resultaten meten en monitoren (4) 

Leer hoe je je SEO-prestaties meet en nieuwe kansen identificeert met Google Search Console.

ChatGPT inzetten voor SEO (5)

Gebruik de geavanceerde mogelijkheden van AI om je SEO-inspanningen te versterken. Lees ook meer over onze ChatGPT workshops.

Waarom zou je deze cursus willen volgen?

Directe toegang

Meld je aan en ontvang direct toegang tot de eerste les. Geen wachttijd, je kunt meteen beginnen met leren en toepassen.

Volledig gratis

Deze waardevolle cursus wordt tijdelijk gratis aangeboden. Of je nu een beginnende SEO-enthousiasteling bent of al wat ervaring hebt, deze cursus is perfect voor jou.

Praktische opdrachten

Elke les bevat een concrete opdracht waarmee je de geleerde theorie direct in de praktijk kunt brengen. Dit helpt je om snel vooruitgang te boeken en resultaten te zien.

Ondersteuning en vragen

Heb je vragen of loop je ergens vast? Je kunt altijd bij ons terecht voor ondersteuning. We zijn er om je te helpen slagen.

Wat onze eerder cursisten te zeggen hebben?

Onze cursisten hebben geweldige resultaten behaald en zijn zeer tevreden met de trainingen:

Koen Dierink zegt: “Niels gaf duidelijke uitleg op een enthousiaste manier en wist iedereens aandacht te trekken door persoonlijke voorbeelden. Door de training heb ik nu goede, duidelijke handvatten om aan de slag te gaan met mijn eigen sites om deze hoger in Google te krijgen. Aanrader!”

Jolien Macken voegt toe: “Zijn enthousiasme voor het vak spat ervan af. Aan zijn antwoorden merk je dat hij veel ervaring heeft en al zijn kennis ook op verschillende branches kan toepassen. Erg waardevol en zeker een aanrader!”

Over Niels Dirkse

Ik ben Niels Dirkse, eigenaar van Nice to Lead You. Na het behalen van mijn master in Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven, besloot ik mijn passie voor online marketing in te zetten en besloot ik SEO bureau Nice to Lead You op te zetten. Sindsdien heb ik talloze bedrijven geholpen hun online zichtbaarheid te verbeteren. Mijn aanpak is data-gedreven, praktisch en altijd gericht op meetbare resultaten.

Dus, ben je klaar om je SEO naar een hoger niveau te tillen?

Schrijf je nu in voor de gratis mini SEO-cursus en begin direct met het verbeteren van je website! Start de gratis cursus hier.

Geschreven door: Niels Dirkse

Categorieën: SEO
Delen: