Sneller – Beter – Doelgerichter

Content schrijven op topniveau dankzij jouw eigen custom GPT

Stel je eens voor dat je zonder al te veel gedoe altijd topkwaliteit content kunt creëren? Bij Nice to Lead You weten we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt hoogwaardige content te schrijven. Daarom willen we je voorstellen aan: de custom GPT. Deze slimme AI-tool verandert de manier waarop je werkt compleet. Of je nu blogartikelen, productbeschrijvingen, of zelfs social media posts nodig hebt, met een custom GPT kun je snel en eenvoudig geweldige content genereren.

Dus, waarom zou je nog uren spenderen aan schrijven en herschrijven, als je een AI kunt hebben die het zware werk voor je doet? Met een custom GPT bespaar je tijd, geld en vooral een hoop kopzorgen. Klinkt goed, toch? Lees verder om te ontdekken hoe deze tool jouw bedrijf kan helpen om content te schrijven op topniveau, compleet volgens jouw tone of voice.

Wat is een Custom GPT?

Een custom GPT, oftewel een op maat gemaakte Generative Pre-trained Transformer, is een geavanceerde AI-tool die speciaal is ontworpen om teksten te genereren die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Denk aan het als een super slimme tekstschrijver die altijd beschikbaar is en nooit moe wordt. Het mooie van een custom GPT is dat je hem kunt trainen met jouw eigen data en voorkeuren, zodat de gegenereerde teksten altijd passen bij de stijl en toon van jouw bedrijf.

Stel je voor dat je een goede prompt invoert, en binnen een paar seconden heb je een volledig artikel dat niet alleen informatief is, maar ook precies klinkt zoals jij dat wilt. Het maakt niet uit of je technische handleidingen nodig hebt, pakkende blogposts, of overtuigende e-mails – een custom GPT kan het allemaal. Of wat te denken van een custom GPT voor SEO?

En het beste van alles? Het leert en verbetert zichzelf continu, zodat de kwaliteit van de gegenereerde content steeds beter wordt.

Waarom gebruik je een custom GPT?

Een custom GPT biedt talloze voordelen die je dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger en efficiënter maken. Hier zijn een paar redenen waarom je voor een custom GPT zou moeten kiezen:

 • Tijd- en kostenefficiëntie:
  Je bespaart enorm veel tijd en geld doordat je niet langer zelf uren hoeft te spenderen aan het schrijven en redigeren van teksten. De AI doet het werk voor je in een fractie van de tijd.
 • Consistente kwaliteit:
  Doordat de custom GPT getraind is met jouw specifieke data en voorkeuren, krijg je altijd consistente en hoogwaardige content die perfect aansluit bij je merk en boodschap.
 • Voor kleine en grote bedrijven:
  Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint, of een grote onderneming met complexe behoeften, een custom GPT kan volledig op maat worden gemaakt om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Met een custom GPT heb je altijd een betrouwbare en efficiënte manier om content te creëren die je helpt om je doelen te bereiken, zonder dat je zelf alle tijd en moeite erin hoeft te steken.

Custom GPT laten maken – hoe werkt dat?

Het proces om een custom GPT te laten maken bij Nice to Lead You is eenvoudig en duidelijk. We begeleiden je door elke stap, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe je het maximale uit deze tool kunt halen.

Stap 1: inventarisatie van behoeften

We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw bedrijf. We willen precies weten wat je doelen zijn, welke informatie je nodig hebt, en hoe je de GPT wilt gebruiken. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van je specifieke behoeften.

Stap 2: ontwikkeling en verbeteren van de GPT

Op basis van de inventarisatie gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw custom GPT. We integreren alle relevante data, persoonlijke verhalen, en technische informatie om ervoor te zorgen dat de gegenereerde content van de hoogste kwaliteit is en perfect aansluit bij jouw wensen.

Stap 3: implementatie en training

We laten je niet aan je lot over na de ontwikkeling. We helpen je bij de implementatie van de custom GPT en bieden trainingen aan om ervoor te zorgen dat jij en je team optimaal gebruik kunnen maken van deze tool. Of het nu gaat om het maken van content, het analyseren van data, of het plannen van marketingcampagnes – we zorgen ervoor dat je precies weet hoe je de GPT kunt inzetten voor jouw voordeel.

Met deze stappen zorgen we ervoor dat je niet alleen een krachtige tool in handen hebt, maar ook de kennis en ondersteuning om deze optimaal te benutten. Zo kun je direct aan de slag en de voordelen van een custom GPT ervaren.

Toepassingen van een Custom GPT

Een custom GPT kan op talloze manieren worden ingezet binnen jouw bedrijf. Hier zijn een aantal voorbeelden, om je te inspireren deze mogelijkheden te benutten.

Contentcreatie:

 • SEO geoptimaliseerde artikelen: Creëer artikelen en blogs die perfect zijn afgestemd op jouw tone of voice en bedrijfsinformatie.
 • Productbeschrijvingen: In een mum van tijd kun je aantrekkelijke en pakkende productbeschrijvingen genereren voor je webshop. Dit bespaart je uren werk en zorgt ervoor dat al je producten goed worden gepresenteerd.

SEO analyse en optimalisatie:

 • Zoekwoordonderzoek: Vind de beste zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. Met een custom GPT krijg je snel en eenvoudig ideeën over welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor jouw markt.
 • Contentoptimalisatie: Krijg tips om je bestaande content te verbeteren en te optimaliseren. De GPT analyseert je teksten en geeft suggesties voor het toevoegen van zoekwoorden, verbeteren van de leesbaarheid en meer.

Data-analyse:

 • Koppelen met SEO tools: Koppel data uit tools zoals Google Search Console en Semrush en laat de GPT deze analyseren. Dit geeft je diepere inzichten in je prestaties en helpt je om gerichte optimalisaties door te voeren.
 • Rapportage en inzichten: Maak uitgebreide rapporten en krijg suggesties voor verbetering. De GPT kan data omzetten in begrijpelijke rapporten, zodat je altijd precies weet hoe je ervoor staat.

Training en educatie:

 • Interne trainingen: Maak trainingsmateriaal voor je team en externe tekstschrijvers. Zo zorg je ervoor dat iedereen up-to-date is met de nieuwste SEO-technieken en optimaal gebruik kan maken van de GPT.
 • Workshops en presentaties: Bereid presentaties en workshops voor met de nieuwste inzichten. Dit helpt je om je team en klanten beter te informeren en te inspireren.
Niels Dirkse gebruikt chatgpt

Succesverhalen en testimonials

We hebben al meerdere bedrijven geholpen met het succesvol maken en implementeren van een custom GPT. Hier zijn enkele verhalen van bedrijven die dankzij deze tool hun processen hebben geoptimaliseerd en hun resultaten hebben verbeterd:

Narrowcasting bedrijf:

Dit bedrijf had moeite met het schrijven van dienstenpagina’s. Door hun data te integreren in een custom GPT, konden ze in no-time tientallen SEO-pagina’s genereren die allemaal consistent en aantrekkelijk waren. Dit heeft gezorgd voor verschillende (gerichte) contactaanvragen via de website.

E-commerce klant:

Een klant in de e-commerce sector gebruikte de GPT om productbeschrijvingen te genereren. Dit bespaarde hen niet alleen veel tijd, maar zorgde ook voor een toename in conversies doordat de productpagina’s beter waren geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog wat vragen hebt over het laten maken van een custom GPT. Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je op weg te helpen.

 • Wat is een custom GPT precies? Een custom GPT is een AI-tool die speciaal is ontworpen om teksten te genereren die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Het wordt getraind met jouw data en voorkeuren om consistente en relevante content te leveren.
 • Hoe lang duurt het om een custom GPT te maken? Dit hangt af van de complexiteit en jouw specifieke wensen, maar over het algemeen kunnen we binnen enkele weken een werkende custom GPT voor je klaar hebben.
 • Wat kost het om een custom GPT te laten maken? De kosten variëren afhankelijk van je behoeften en de omvang van het project. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
 • Kan ik de custom GPT zelf aanpassen na de implementatie? Ja, we bieden training en ondersteuning zodat jij en je team de GPT zelf kunnen bijwerken en optimaliseren.
Screenshot: een gesprek met onze eigen custom GPT

Laat jouw custom GPT door ons bouwen!

Ben je klaar om de voordelen van een custom GPT te ontdekken en je contentcreatie en SEO-processen te versnellen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie of een demo. Wij laten je graag zien hoe een custom GPT jouw bedrijf kan helpen om hoogwaardige, relevante en consistente content te creëren.

 

Bel of mail ons!