Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Over Nice to Lead You

Ik ben Niels Dirkse, jouw partner in online groei en zichtbaarheid. Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van online marketing en SEO, help ik bedrijven om hun doelen te bereiken door strategisch advies, hands-on trainingen en de nieuwste inzichten in AI en ChatGPT.

10+

Jaar ervaring in online marketing

45+

Afgeronde SEO-projecten

5 uit 5

Review score op Google

Ervaring en expertise

Meer dan 10 jaar ervaring

Gedurende mijn carrière heb ik tientallen klanten geholpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Of het nu gaat om complexe SEO-strategieën, websitemigraties of data-analyse, ik weet wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien in de digitale wereld.

Specialisaties

Passie voor online marketing

Maak kennis met onze passie voor online marketing.

Passie voor cijfers

Een datagedreven benadering

Ik ben onwijs enthousiast over de mogelijkheden van online marketing en de kracht van data. Elke strategie die ik ontwikkel, is gebaseerd op grondige analyses en meetbare resultaten. Geen vage beloftes, maar concrete stappen die jouw online zichtbaarheid vergroten.

Opleidingen en professionele achtergrond

Naast mijn uitgebreide praktijkervaring heb ik ook een academische achtergrond waar ik nog regelmatig profijt van heb.

Opleidingen:

  • Hbo Communicatie aan Fontys Hogeschool Nederland: Hier heb ik de basis gelegd voor mijn kennis in communicatie en marketing.
  • Master Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven in België: Deze opleiding heeft mijn analytische vaardigheden aangescherpt en me een diepgaand begrip van bedrijfscommunicatie gegeven.

Hebben deze opleidingen mij alles geleerd? Zeker niet. Ik ben een autodidact en leg mij zelf toe op het opdoen van relevante SEO- en AI-technieken!

Wat maakt dit vak zo mooi?

Waarom online marketing?

Het mooie aan online marketing is dat je zoveel zelf kunt doen, mits je weet hoe. Door mijn kennis te delen via trainingen en workshops, help ik bedrijven en ondernemers om zelf aan de slag te gaan en blijvende resultaten te boeken. Ook is het fijn dat alle resultaten te meten zijn, geen onderbuikgevoelens, maar koersen op resultaat.

5/5

Google Reviews

Erg blij met de diensten van Nice to Lead You. Ze hebben mooie resultaten voor ons geboekt. We krijgen nu veel meer website bezoekers. Ze zijn heel professioneel en proactief wat erg prettig is, vooral voor MKB bedrijven die minder verstand van SEO marketing hebben.

Wioleta Brynkus – Partner en vestigingsmanager bij Flex-in Uitzendgroep

Nice to Lead You

Onze filosofie

Waar staan wij voor en waar geloven wij in? Maak kennis met onze filosofie.

Eerlijkheid

Geen gladde praatjes of gebakken lucht. We zeggen waar het op staat.

Passie

We zijn volledig op de hoogte van alle SEO en AI-trends. Daar pluk jij de vruchten van.

Scherpte

We streven naar maximaal resultaat op korte en lange termijn.

Transparantie en eerlijkheid

Ik geloof in openheid over de uitdagingen en lessen in mijn carrière. Dit betekent dat ik niet alleen mijn successen deel, maar ook mijn misstappen.

Privéleven en interesses

Wie is de persoon achter de professionele teksten en foto’s? Maak kennis met Niels Dirkse.

Privéleven en interesses

Passie voor krachttraining

Naast mijn werk heb ik een grote passie voor krachttraining. Het zien van fysieke progressie en het verleggen van grenzen, inspireert me ook in mijn professionele leven. Net zoals in fitness, geloof ik dat de juiste focus en inspanning leiden tot groei in online marketing. Je moet het alleen wel op de juiste manier aanpakken.

Privéleven en interesses

Privé

Wat valt er privé over mij te vertellen? Nou, ik woon in Breda met mijn lieve vriendin Vera en onze twee katten, Dirk en Pauly. Mijn familie, vrienden en hobby’s geven me de balans die nodig is om elke dag met energie en passie aan het werk te gaan.

Eerlijk – Deskundig – Betrouwbaar

Maak kennis met Nice to Lead You

Maak kennis met het team van Nice to Lead You. Samen met zorgvuldig gekozen partners zetten wij ons in om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Niels Dirkse

Eigenaar

Niels Dirkse

Visie op de toekomst

Inspireren en leiden

Mijn doel is om bedrijven en ondernemers te inspireren en te leiden naar online groei en succes. Door mijn kennis en ervaring te delen, wil ik anderen helpen om hun doelen te bereiken.

Neem contact op

Ben je klaar om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om je doelen te bereiken.

Bel ons: +316 135 12 770
Mail ons: niels@nicetoleadyou.nl