Weten hoe jouw website ervoor staat?

Vraag nu jouw gratis SEO scan aan!

Een video van 10 minuten waarin wij jouw website beoordelen op de verschillende SEO aspecten? Dat is onze gratis SEO scan. We leggen de pijnpunten van jouw website bloot en geven je concrete handvatten zodat jij jouw website meteen kunt verbeteren.

  De zoekmachineoptimalisatie (SEO) kansen voor jouw website duidelijk

  Met deze SEO scan beoordelen wij jouw website zoals Google dat ook zou doen! We bekijken hoe het zit met de content, autoriteit én techniek en wat je hieraan kunt verbeteren. Dit zijn de belangrijkste punten die Google ook beoordeelt en als je dit goed op orde hebt, is de kans groter dat je hoger scoort in de zoekmachine. Dat wil jij toch ook? Laat dan direct de SEO scan doen!

  Waarom jij deze SEO scan wilt

  • Je ontvangt een persoonlijke video-analyse van jouw website
  • Je krijgt concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt
  • Je hebt de video binnen 1 week gratis in jouw emailbox!
  jouw gratis SEO scan

  Wat mag je verwachten van de SEO scan?

  De scan maken we dus aan de hand van de drie belangrijkste pijlers van Google. De gratis analyse die je ontvangt bestaat uit de volgende onderdelen:

  Zoekwoorden check

  Om te beginnen, gaan we kijken we hoe jouw website nu rankt in de zoekmachines en welke belangrijkste zoekwoorden interessant kunnen zijn voor jouw website.

  Content check

  Vervolgens analyseren we de content op jouw website. Zijn de teksten goed leesbaar en bevatten deze de juiste tags voor Google? Zodat zowel de lezer als Google de teksten goed kan begrijpen.

  Technische check

  We bekijken natuurlijk ook de technische kant van jouw website. Hoe is het bijvoorbeeld met de laadsnelheid en kunnen alle pagina’s goed worden gecrawld door de zoekmachines?

  Autoriteit check

  Tot slot bekijken we de autoriteit van jouw website. Dit is van groot belang om te scoren met SEO. We bekijken hierbij welke links naar jouw website verwijzen en hoe jouw interne linking is.

  Wie zijn wij?

  Over Nice to Lead You

  Nice to Lead You is jouw SEO bureau uit Breda. Wij zijn gespecialiseerd in ijzersterke SEO-content waarmee wij websites laten domineren in de zoekmachines. Ben je benieuwd wie wij zijn en waar wij voor staan?

  Nice to Lead You

  Laat je website gratis analyseren!

  We leggen de pijnpunten van jouw website bloot en geven je concrete handvatten zodat jij jouw website meteen kunt verbeteren.