SEO trainingen op maat

Til je SEO-vaardigheden naar een hoger niveau

Ben je op zoek naar een manier om jouw SEO-kennis naar een hoger niveau te tillen? Wil je jouw online zichtbaarheid verbeteren, meer klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien? Dan zit je hier precies goed. Bij Nice to Lead You bieden we op maat gemaakte SEO-trainingen die aansluiten op jouw unieke situatie en doelen. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Nice to Lead You wat wij doen Nice to Lead You

Waarom kies je voor een SEO-training?

SEO is niet langer een “nice to have” – het is een “must have”. Als je online gevonden wilt worden, moet je weten hoe zoekmachines werken en wat je kunt doen om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Dat is precies waar onze trainingen om draaien.

Maar we bieden niet zomaar een standaard SEO-cursus. Onze trainingen worden op maat gemaakt voor jou. Dat betekent dat we ons richten op de specifieke uitdagingen en kansen van jouw bedrijf, website en sector. Of je nu een start-up bent die wil groeien, een middelgroot bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil verbeteren, of een groot bedrijf dat zijn interne SEO-kennis wil opfrissen. We trainen jou en je team op de wijze die nodig is.

Onze trainingen onderscheiden zich door de focus op maatwerk, diepgaande kennis en een hands-on benadering. We kijken grondig naar de specifieke SEO-case waar je meer informatie over wilt en passen de training aan op basis van jouw unieke behoeften. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de theorie leert, maar ook direct praktische vaardigheden opdoet die je meteen kunt toepassen binnen je bedrijf.

Inhoud van de training

Iedere website is uniek, en dat geldt ook voor iedere SEO-training. Onze SEO-trainingen bestaan uit verschillende modules die een breed scala aan SEO-onderwerpen behandelen. Denk aan zoekwoordenonderzoek, on-page SEO, linkbuilding, technische SEO, lokale SEO, content marketing, en nog veel meer. We gaan diep in op elk onderwerp, zodat je echt begrijpt wat je moet doen om je SEO-prestaties te verbeteren.

Het mooiste is dat we de trainingen dus aanpassen aan jouw specifieke behoeften. We kijken naar jouw website, jouw doelgroep en jouw concurrenten. Zo ontwikkelen we samen een SEO-strategie die echt werkt voor jou. We besteden ook aandacht aan zowel de basisprincipes als de meest recente ontwikkelingen en technieken zoals generative AI (ChatGPT). We bieden je praktische, hands-on vaardigheden die je meteen kunt toepassen. Geen droge theorie, wel praktische, bruikbare kennis.

case toon hermans huis parkstad

Wat heb je eraan?

Na het volgen van onze SEO-trainingen kun je betere zoekmachineposities, meer organisch verkeer en hogere conversieratio’s verwachten.

Je bent in staat om een effectievere SEO-strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Op lange termijn leidt dit tot een hoger rendement op investering en meer succes voor je bedrijf.

SEO training voor bedrijven

Wij focussen ons binnen trainingen volledig op jouw business case. Dus van eigenaars van kleine bedrijven die hun online vindbaarheid willen uitbouwen, tot marketingteams van grotere bedrijven die hun SEO-kennis willen uitbreiden. Onze op maat gemaakte SEO-trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de organische zoekresultaten – op duurzame wijze – wil domineren!

SEO training voor tekstschrijvers

Het schrijven van goede SEO-content is van groot belang om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. Daarom richten onze trainingen zich ook op tekstschrijvers. We helpen je relevante zoektermenonderzoek te doen, leren je te prioriteren en geven advies hoe je zoekwoorden het beste