SEO trainingen op maat

Til je SEO-vaardigheden naar een hoger niveau

Ben je op zoek naar een manier om jouw SEO-kennis naar een hoger niveau te tillen? Wil je jouw online zichtbaarheid verbeteren, meer klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien? Dan zit je hier precies goed. Bij Nice to Lead You bieden we op maat gemaakte SEO-trainingen die aansluiten op jouw unieke situatie en doelen. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

breda nice to lead you Nice to Lead You

Waarom kies je voor een SEO-training?

SEO is niet langer een “nice to have” – het is een “must have”. Als je online gevonden wilt worden, moet je weten hoe zoekmachines werken en wat je kunt doen om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Dat is precies waar onze trainingen om draaien.

Maar we bieden niet zomaar een standaard SEO-cursus. Onze trainingen worden op maat gemaakt voor jou. Dat betekent dat we ons richten op de specifieke uitdagingen en kansen van jouw bedrijf, website en sector. Of je nu een start-up bent die wil groeien, een middelgroot bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil verbeteren, of een groot bedrijf dat zijn interne SEO-kennis wil opfrissen. We trainen jou en je team op de wijze die nodig is.

Onze trainingen onderscheiden zich door de focus op maatwerk, diepgaande kennis en een hands-on benadering. We kijken grondig naar de specifieke SEO-case waar je meer informatie over wilt en passen de training aan op basis van jouw unieke behoeften. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de theorie leert, maar ook direct praktische vaardigheden opdoet die je meteen kunt toepassen binnen je bedrijf.

Inhoud van de training

Iedere website is uniek, en dat geldt ook voor iedere SEO-training. Onze SEO-trainingen bestaan uit verschillende modules die een breed scala aan SEO-onderwerpen behandelen. Denk aan zoekwoordenonderzoek, on-page SEO, linkbuilding, technische SEO, lokale SEO, content marketing, en nog veel meer. We gaan diep in op elk onderwerp, zodat je echt begrijpt wat je moet doen om je SEO-prestaties te verbeteren.

Het mooiste is dat we de trainingen dus aanpassen aan jouw specifieke behoeften. We kijken naar jouw website, jouw doelgroep en jouw concurrenten. Zo ontwikkelen we samen een SEO-strategie die echt werkt voor jou. We besteden ook aandacht aan zowel de basisprincipes als de meest recente ontwikkelingen en technieken zoals generative AI (ChatGPT). We bieden je praktische, hands-on vaardigheden die je meteen kunt toepassen. Geen droge theorie, wel praktische, bruikbare kennis.

nice to lead you Nice to Lead You

Wat heb je eraan?

Na het volgen van onze SEO-trainingen kun je betere zoekmachineposities, meer organisch verkeer en hogere conversieratio’s verwachten.

Je bent in staat om een effectievere SEO-strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Op lange termijn leidt dit tot een hoger rendement op investering en meer succes voor je bedrijf.

SEO training voor bedrijven

Wij focussen ons binnen trainingen volledig op jouw business case. Dus van eigenaars van kleine bedrijven die hun online vindbaarheid willen uitbouwen, tot marketingteams van grotere bedrijven die hun SEO-kennis willen uitbreiden. Onze op maat gemaakte SEO-trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de organische zoekresultaten – op duurzame wijze – wil domineren!

SEO training voor tekstschrijvers

Het schrijven van goede SEO-content is van groot belang om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. Daarom richten onze trainingen zich ook op tekstschrijvers. We helpen je relevante zoektermenonderzoek te doen, leren je te prioriteren en geven advies hoe je zoekwoorden het beste kunt integreren in je teksten. Ook leren we je hoe je de leesbaarheid en gebruikerservaring kunt optimaliseren voor zowel lezers als zoekmachines.

Veelgestelde vragen

Lees hier een antwoord op de Frequently Asked Questions (FAQ’s).

De kosten van een SEO-training zijn afhankelijk van de duur en het niveau van maatwerk. Neem contact met ons op voor een offerte op basis van jouw specifieke wensen.

We bieden zowel in-house trainingen aan bij jouw bedrijf als trainingen op een externe locatie. We kunnen ook online trainingen verzorgen, indien gewenst.

We streven naar een optimale groepsgrootte om iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. Over het algemeen hanteren we een minimum van 3 en een maximum van 12 deelnemers per training.

Onze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We passen het niveau van de training aan op basis van de voorkennis en ervaring van de deelnemers.

We kijken naar je bedrijf, sector, doelgroep en concurrenten en gebruiken deze informatie om een training te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw unieke situatie.

Ja, we stemmen onze trainingen af op verschillende niveaus van ervaring en (technische) kennis. We zorgen ervoor dat de inhoud past bij jouw huidige niveau van kennis en vaardigheden.

Absoluut! Ongeacht de niche, als mensen je diensten of producten online zoeken, is SEO cruciaal. We kunnen je helpen om zeer gerichte strategieën te ontwikkelen om jouw doelgroep te bereiken.

We richten ons op basisprincipes die ondanks veranderingen in algoritmen of technologie, relevant blijven. Ook bieden we ook follow-up ondersteuning en updates over belangrijke wijzigingen.

Hoewel technische SEO complex kan zijn, is het onze taak om het begrijpelijk en toegankelijk te maken. Je hoeft geen technische voorkennis te hebben om te profiteren van onze training.

wanneer beginnen met seo

Jouw SEO-trainer en coach

Niels Dirkse
Niels DirkseOprichter Nice to Lead You
Niels Dirkse heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hij werkte zowel in het bedrijfsleven als aan de (SEO)-bureau zijde. Met een achtergrond in HBO-Communicatie en een Master Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven, heeft hij inmiddels tienduizenden bezoekers naar websites gebracht via zoekmachineoptimalisatie.

Niels heeft een grote passie voor presenteren en het overbrengen van informatie en heeft hij meermaals als dagvoorzitter op evenementen gefungeerd. Tijdens trainingen voelt Niels zich als een vis in het water. Dit zorgt voor een luchtige, maar ook hands-on aanpak tijdens trainingen.

Klaar om SEO-uitdagingen aan te gaan?

Ben je klaar om je SEO-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je online succes te boosten? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte SEO-trainingen je kunnen helpen om betere resultaten te behalen voor je bedrijf.