SEO voor diëtisten

Betere online vindbaarheid

Gezondheid en voeding krijgen steeds meer aandacht. Er is veel onwetendheid op het vlak van voeding en diëtiek en vanzelfsprekend zoeken veel mensen in zoekmachines naar informatie. Stel je eens voor dat jouw diensten als diëtist bovenaan de zoekresultaten staan? SEO voor diëtisten maakt dit mogelijk. Lees snel verder!

SEO voor diëtisten: jouw praktijk bovenaan in Google

SEO zorgt ervoor dat potentiële cliënten jouw website vinden wanneer ze in zoekmachines op zoek gaan naar informatie. Door in te zetten op SEO als diëtist zorg je dat je praktijk of centrum in beeld komt wanneer zij online zoeken naar betrouwbare voedingsinformatie. En dat niet alleen; jouw online zichtbaarheid helpt in de strijd tegen populaire maar ongegronde dieettrends.

Waarom is bovenaan in Google staan zo waardevol?? Omdat de resultaten op die pagina, en dan vooral de eerste 5 posities, maar liefst 70% van de kliks krijgt.

De uitdagingen van diëtisten

Als diëtist merk je wellicht dat de online wereld vol staat met misleidende dieettrends, wat het lastig maakt om als betrouwbare bron op te vallen. Misschien zoek je naar manieren om lokaal beter gevonden te worden, of wil je jouw expertise in bijvoorbeeld sportvoeding duidelijker profileren. Het kan ook zijn dat je moeite hebt om complexe voedingsinformatie begrijpelijk over te brengen zonder te verzanden in vakjargon. En natuurlijk wil je graag dat positieve cliëntrecensies de boventoon voeren.

SEO helpt je hierbij, zodat je niet alleen online zichtbaar wordt, maar ook dé expert in jouw vakgebied.

100%

SEO specialist

Gespecialiseerde SEO voor diëtisten

Cliënten moeten jouw dietistenpraktijk eenvoudig online kunnen vinden voor betrouwbaar voedingsadvies. Laat die misleidende dieettrends achter je en laat jouw kennis zijn werk doen en zichtbaar worden in de zoekresultaten. Met SEO verbeter je jouw online zichtbaarheid en door te kiezen voor SEO specifiek voor diëtisten, positioneer je jezelf als dé voedingsdeskundige van jouw regio.

Zoekwoordenonderzoek

We beginnen bij wat potentiële cliënten werkelijk intypen in de zoekmachines. Dit achterhalen door een gedegen zoekwoordenonderzoek te doen, zo weten we precies naar welke informatie rondom voeding en diëtiek zij zoeken. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt.

Content creatie

Vervolgens verbeteren we jouw website door content te schrijven waarin betrouwbaar, advies aan bod komt. We schrijven artikelen die jouw passie voor voeding en welzijn laten zien, terwijl deze de cliënt ook écht verder helpen.

Technische SEO optimalisatie

Zie technische SEO als het fundament van je online identiteit. Wij zorgen ervoor dat jouw website snel functioneert en laadt en technisch helemaal SEO-proof is.

Linkbuilding

In SEO is het ook belangrijk om te kijken naar hyperlinks van andere websites. We kijken hoe we sterke en relevante backlinks naar jouw site kunnen verkrijgen. Zo versterken we jouw positie en reputatie als voedingsautoriteit.